mandag den 18. juni 2012

Remo"slaw"

Denne remo"slaw" er en mellemting mellem coleslaw og remoulade - og en super undskyldning for at spise fiskefrikadeller! :-)
  • 1½ dl. creme fraiche
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. sennep
  • 1 spsk. honning
  • 10 finthakkede cornichoner
  • ½ dl. kapers
  • Salt
  • 1½ dl. revet gulerod
  • Et lille, fintsnittet spidskål
Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland grøntsagerne i.

Hvis ikke du spiser mælkeprodukter, så bruger du bare et par spiseskefulde olie i stedet, det går rigtig fint. Måske skal du så også spare lidt på karryen ;-)

Halve, stenfri druer smager rigtig dejligt friskt i denne slaw.



1 kommentar :

  1. Halverede, stenfri druer smager rigtig dejligt frisk i denne slaw.

    SvarSlet