lørdag den 25. oktober 2014

Tun i tomatsauce

 Det her er en ret, jeg laver hjemme på dage, hvor det skal gå hurtigt.
Den er også prøvet af på tur (2 stk Trangia), og det egner den sig også rigtig godt til.

Til 6 personer:

4 løg hakkes/skæres
2 små hele et-feds-hvidløg hakkes/skæres

Det hele klares i smør/olie.

1 temmelig stor spiseskefuld Dijon-sennep røres i, og inden det bruner er det tid til at hælde 
2 ds hakkede tomater over.
Smag til med salt.

Lad det koge mørt og godt.
Hæld 2 ds tun i og varm det op.

Serveres på snittet iceberg med frisk pasta (evt glutenfri). (På turen blev pastaen erstattet af toastbrød, grillet over bål.)

1 pose revet ost og et glas kapers til at drysse over. Det er også dejligt med et drys oregano... ;-)


Skal det være "rigtig fint", så passer en pose tortilla-chips godt til ;-)

God appetit! 


Og så lige et billede af vores tur-mad :-)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar