mandag den 24. august 2015

Muffins med marcipan og hindbær


20-24 muffins

5 æg piskes med
5 dl sukker og røres med
250 gr smeltet smør (hvis du bager mælkefrit, så brug FRI plantemargarine fra Kvickly)
125 gr revet marcipan og
300 gram mel (hvis du bager glutenfrit, så brug: 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel)

Fyld muffinsformene halvt op med dej.


200 gr frosne bær fordeles i muffinsformene og der fyldes op med resten af dejen. De hæver pænt, så fyld ikke helt op til kanten.

Bages ved 175 grader i ca. 25-30 minutter.


2 kommentarer :

  1. Hejsa.

    Hvor er det da en hyggelig blog du har. Fandt den ved et tilfælde, men du har nu en fast læser.
    Skal helt klart lave kæder af rønnebær og majs meget snart.

    Hilsen Tove

    SvarSlet
  2. Dejligt at du har fundet inspiration her, Tove. Det glæder os meget ;-)

    SvarSlet