lørdag den 19. september 2015

Bagt grød a la gulerodskage


Her er nok til 4-5 portioner morgenmad.

2 æg piskes med 
5 dl mælk eller vand 
(Hvis du hælder det direkte i formen, kan du piske og røre med en gaffel og spare en del opvask :-) )

Deri hældes yderligere:

3 dl havregryn
1 tsk bagepulver
1/4 tsk ingefær
1/4 tsk muscatnød
1/2 tsk kanel
1/4 tsk kardemomme
1/2 tsk vaniljesukker
1 knsp salt
200 gr revet gulerod
1 håndfuld rosiner

Det hele røres sammen med gaflen og glattes lidt ud.


1 i en skål smeltes 2 spsk kokosolie, som røres med

1 dl græskarkerner og
1 dl solsikkekerner
4 tsk sirup eller honning

Denne søde kernemix drysses ud over fadet og bliver den sprøde topping.


Sæt fadet i køleskabet til næste morgen eller direkte i ovnen ved 200 grader i 25-35 minutter.


Jeg elsker, når vi formår at lave morgenmaden samtidig med aftensmaden. Det er så dejlig nemt om morgenen, når man bare skal tænde ovnen og sætte fadet ind og der så er morgenmad klar efter en halv times tid.


Du kan servere en skefuld græsk yoghurt, skyr eller lignende til.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar