lørdag den 18. februar 2017

Brownie uden mælk og gluten

En supernem og hurtig kage. Og så er den også virkelig lækker :-) Rigtig dejlig brownie-klistret og lækker chokoladestærk, hvis du bruger en god chokolade.


250 gr mælkefri margarine
200 gr sukker
4 æg
6 spsk kakao
4 spsk boghvedemel
1 nip salt
200 gr chokolade, grofthakket

Fyld kan være rosiner, amarena kirsebær, pekannødder, mandler, hasselnødder, appelsinskal, cocoa-nibs. Vælg din favorit-kombination.

Pisk margarine og sukker hvidt og tilsæt æggene. Pisk igen inden du tilsætter kakao, mel, salt og chokolade



Rør forsigtig fyld i, hvis du ønsker det.

Hæld dejen i en smurt tærteform med en diameter på 27cm.



















Bag kagen i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Lad den køle af inden den serveres.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar