mandag den 17. juli 2017

Paneret torsk med syltede løg og BBQ-tomater



Torsk eller anden fast hvid fisk
Boghvedemel eller hvedemel til panering
Spidskommen hel eller stødt
Salt

Olie til stegning

Rør salt, spidskommen og mel sammen og vend torskestykkerne i det, inden de steges gyldenbrune på begge sider i olien.



Spidskålssalat

1 spidskål
½ tsk salt

Olie-eddikedressing af 1 dl eddike til 3 dele olie og evt en tsk sennep

Spidskålen skæres i meget tynde strimler og vendes i en skål med salt. Ælt rundt i salaten og kram den, så den "skades" og dermed bliver hurtigere blød af saltet. Lad den stå en times tid inden olie-eddike-dressingen hældes over den.



Server BBQ-tomater til og lav evt også en gang råstegte kartofler og syltede rødløg til. Det er også dejligt med små gulerødder vendt i lidt olie, stegt i ovnen og drysset med rød dukkah.




Vi har spist denne ret i mange variationer og den er lige god med kartofler eller en god spidskålssalat.



Ingen kommentarer :

Send en kommentar