lørdag den 16. juni 2018

Bananboller

9 lækre boller lavet på en god halv times tid. De kan bruges til morgenmad eller en kop thé/kaffe.


5 modne bananer, mosede
3 æg
2 spsk smagsneutral olie
3 dl boghvedemel
3 spsk kokosmel *
2 spsk kokosflager
1 tsk vaniljepulver
1 nip salt
2 tsk bagepulver
40 gr chokolade, grofthakket

 (Det er altså heller ikke helt skidt, at skifte chokoladen ud med 3 håndfulde blåbær og ½ dl sukker)

Kokosflagerne kan undlades, men giver et godt "bid" til bollen.

* Jeg har med held udskiftes kokosmel og - flager med ½ dl solsikkekerner og der var en dejlig variation.

Dejen er rimelig grødagtig, men den skal være tyk nok til at bollerne ikke flyder ud på bagepladen. Tilsæt lidt ekstra mel til konsistensen er god.



Rør det hele grundigt sammen med en grydeske og sæt 9 boller med skeer på bagepladen.



Bag ved 200 grader i 20-30 minutter.




Ingen kommentarer :

Send en kommentar