16-18 stk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgR6C4r77Am6B6nGoHGsknt5Cq3J38Ql_kVtU4HUJSgLASMQkw0dK-Y6oqGJi7EaKvvKYSPmUF5z72nJeWbkog2j8rtDIbR7zaICiFeTUEepVcYrI8NmGwfO_eOqrrRhfDDppJi46BD7Oay/s640/Foccacia+-+besk%C3%A5ret.jpg)
Dej:
1,5 dl vand
2 pk gær
6 dl mælk
1 dl olie
ca. 10 - 12 dl mel (evt. halvt durummel og gerne fuldkorns-durum)
2 tsk salt
Opløs gæren i vandet og saml dejen. Lad dejen hæve i en halv time. Derefter laves boller af dejen og de rulles ud (ca. en centimeter tykke). Dejen skal nu hæve i et kvarter. Når de har hævet, prikker man huller i dejen med fingrene og putter fyld på.
Fyld:
2 store dåser tomatpure
2 poser revet ost
Evt. 2 pakker skinke (gerne i tern) eller endnu bedre 2 pk. seranoskinke!
Bages i ovnen i 8-10 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar