![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaPP6Ymp0KYU2mDa0AB-2k9s2hf54Ya-mjCOL1zkUtUvUlNmp9vs_9QXicwoJvjDaXTqUi8uIc2uYzMr6wje7Va0dVQUdp7kliGsfy3ePXGVep27KPNOErpDuuvAsX04rOrobUsAweQl38/s320/R%C3%B8dk%C3%A5lssalat.jpg)
Start med at riste en håndfuld hasselnødder på panden. Nulr dem fri for de brune hinder i et rent viskestykke.
Steg så en pakke bacon i skiver, men skær skiverne over på tværs en gang eller to først. Når baconen er ved at være stegt er det tid til at komme ca. ½ rødkål, skåret i tynde skiver, på. (Hvis ikke man ønsker at bruge bacon, så kan man starte med at lune lidt olie og riste rødkålen deri.) Det steger med lidt, inden 1/4 - 1/2 dl rød balsamico hældes på, og der skrues ned. Et par æbler i både steges med de sidste par minutter og lige inden servering tilsættes nødderne igen.
Det er supernemt, smager godt og passer til flæskesteg, frikadeller, and og meget mere.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar