Vi har lavet leverpostej. En hyggelig eftermiddag med kødhakkeren, og der blev til mange poser i fryseren. Det er super at kunne tage op og lune i ovnen til en ekstra-lækker frokost.
2 kg lever
1 stort løg
500 gr bacon (vi brugte bacon i tern)
5 æg
15 dl mælk (evt en flaske kaffefløde, som erstatning for en del af mælken)
2 tsk allehånde
4 tsk salt
2 dl mel
Lever, bacon og løg køres igennem kødhakkeren og røres grundigt sammen med resten.
Bages i forme ved 200 grader i 45 minutter.

1 stort løg
500 gr bacon (vi brugte bacon i tern)
5 æg
15 dl mælk (evt en flaske kaffefløde, som erstatning for en del af mælken)
2 tsk allehånde
4 tsk salt
2 dl mel
Lever, bacon og løg køres igennem kødhakkeren og røres grundigt sammen med resten.
Bages i forme ved 200 grader i 45 minutter.
Hvis du synes om indlægget, så læg hjertens gerne en kommentar.
Du kan også følge os på Instagram.
Kommentarer
Send en kommentar