![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2CnDgp_h1rxaELuag83XeSmcouvak_BomwNuD8EVSAmTLtggosnb7WXu-BJEMdGjLTP_SgNLTi8TnOr3QJUxpx9BuCXlgIQgeHoG84L2uAF7YRWxMhqbU3breqUE_ElsVacsQpV8HvuAW/s320/Leverpostej.jpg)
1 stort løg
500 gr bacon (vi brugte bacon i tern)
5 æg
15 dl mælk (evt en flaske kaffefløde, som erstatning for en del af mælken)
2 tsk allehånde
4 tsk salt
2 dl mel
Lever, bacon og løg køres igennem kødhakkeren og røres grundigt sammen med resten.
Bages i forme ved 200 grader i 45 minutter.
Hvis du synes om opskriften/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails. Læg også hjertens-gerne en kommentar.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar