![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKExLzKfWp3RvXvTsfKSxUr-Y2BG69I_gOiQ7h-oCbS5FIX-J8u1jXNvAxmPLbpzlJx4IlEYTNK6k-qvJE3hi3PYarLROeDsL5SUb8xVu6xgKcy1UAdLATKFxCwALvcuxAmVh8aR8OvZrN/s320/Kn%C3%A6kbr%C3%B8d.jpg)
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3½ dl hvedemel eller boghvedemel
2 dl vand
1,25 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Saml alle ingredienserne til en dej og del den i 2 dele. Hver del rulles ud mellem 2 stykker bagepapir, skæres i passende stykker og bages ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3½ dl hvedemel eller boghvedemel
2 dl vand
1,25 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Saml alle ingredienserne til en dej og del den i 2 dele. Hver del rulles ud mellem 2 stykker bagepapir, skæres i passende stykker og bages ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar