søndag den 31. marts 2013

Lakridskylling

Lakridskylling er en helt særlig ret, lidt i familie med ristaffel.


2 stjerneanis og 2 tsk. frisk revet ingefær simrer i olie i 2 minutter. Tilsæt 3 grofthakkede fed hvidløg. 1 kylling i stykker, drysset med 2 tsk. sukker eller honning, brunes med. Tilsæt 3/4 dl. soya og 2 dl. vand. Lad det simre i 1-1½ time.

Varm lidt olie i en gryde og "pop" vilde ris. Pas på de ikke brænder på! Drys evt. med salt.

Server kyllingen med kogte ris og æg, bananskiver, agurkesalat, majs, rosiner, peanuts, forårsløg, ananas, kokosmel og poppede ris.

Hvis du synes om opskriften/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails. Læg også hjertens gerne en kommentar.

1 kommentar :

  1. Vi har lavet lakridskylling i ovnen. Vi fulgte opskriften indtil kyllingen var brunet. Lagde så kyllingestykkerne i en bradepande og kom vand og soya på panden og lunede det, inden det blev hældt over kyllingen. Folie over og i ovnen i en god times tid. Det var nemt og selvom kyllingen bliver mør, falder det ikke fra hinanden.

    SvarSlet