Lakridskylling er en helt særlig ret, lidt i familie med ristaffel.
2 stjerneanis og 2 tsk. frisk revet ingefær simrer i olie i 2 minutter. Tilsæt 3 grofthakkede fed hvidløg. 1 kylling i stykker, drysset med 2 tsk. sukker eller honning, brunes med. Tilsæt 3/4 dl. soya og 2 dl. vand. Lad det simre i 1-1½ time.
Varm lidt olie i en gryde og "pop" vilde ris. Pas på de ikke brænder på! Drys evt. med salt.
Server kyllingen med kogte ris og æg, bananskiver, agurkesalat, majs, rosiner, peanuts, forårsløg, ananas, kokosmel og poppede ris.
2 stjerneanis og 2 tsk. frisk revet ingefær simrer i olie i 2 minutter. Tilsæt 3 grofthakkede fed hvidløg. 1 kylling i stykker, drysset med 2 tsk. sukker eller honning, brunes med. Tilsæt 3/4 dl. soya og 2 dl. vand. Lad det simre i 1-1½ time.
Varm lidt olie i en gryde og "pop" vilde ris. Pas på de ikke brænder på! Drys evt. med salt.
Server kyllingen med kogte ris og æg, bananskiver, agurkesalat, majs, rosiner, peanuts, forårsløg, ananas, kokosmel og poppede ris.
Hvis du synes om indlægget, så læg hjertens gerne en kommentar.
Du kan også følge os på Instagram.
Vi har lavet lakridskylling i ovnen. Vi fulgte opskriften indtil kyllingen var brunet. Lagde så kyllingestykkerne i en bradepande og kom vand og soya på panden og lunede det, inden det blev hældt over kyllingen. Folie over og i ovnen i en god times tid. Det var nemt og selvom kyllingen bliver mør, falder det ikke fra hinanden.
SvarSlet