Laksetærte

2 fennikel i tynde skiver
4 store revne gulerødder
2 tsk. hele korianderfrø
2 spsk. olie
1 dl. bouillon
400 g. laks (u. skind)
1 bæger ricottaost
3 æg
salt

rucola
revet parmesan
skræl af en citron

1 citron i både




Varm olien og rist korianderfrøene. Tilsæt fennikel og revne gulerødder. Hæld bouillonen ved og lad det simre lidt. Rør ricotta, salt og æg i. Hæld massen i en tærteform og læg små laksebidder (4x4 cm.) på og tryk dem ned i massen. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader til tærten er gylden.


Rucola, parmesan og citronskræl blandes til en salat. Server citronbåde til.
Hvis du synes om indlægget, så læg hjertens gerne en kommentar.
Du kan også følge os på Instagram.

Kommentarer