søndag den 31. marts 2013

Laksetærte

2 fennikel i tynde skiver
4 store revne gulerødder
2 tsk. hele korianderfrø
2 spsk. olie
1 dl. bouillon
400 g. laks (u. skind)
1 bæger ricottaost
3 æg
salt

rucola
revet parmesan
skræl af en citron

1 citron i både




Varm olien og rist korianderfrøene. Tilsæt fennikel og revne gulerødder. Hæld bouillonen ved og lad det simre lidt. Rør ricotta, salt og æg i. Hæld massen i en tærteform og læg små laksebidder (4x4 cm.) på og tryk dem ned i massen. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader til tærten er gylden.


Rucola, parmesan og citronskræl blandes til en salat. Server citronbåde til.


Hvis du synes om opskriften/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails. Læg også hjertens gerne en kommentar.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar