![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8gVJzO2zQnqvHsl4sXQEJdk0gPLpjCEY_l3YQxF5RXlmz0e7BbZYz39oKf88LJE8gAMbz7foFa6FeHVp1XRqovSbUBJ9ERwVTm3VDnUJinXeCySSN-7lKTwfw-NgSpyAKcvHIiuypz16V/s320/Indhold.jpg)
4 store revne gulerødder
2 tsk. hele korianderfrø
2 spsk. olie
1 dl. bouillon
400 g. laks (u. skind)
1 bæger ricottaost
3 æg
salt
rucola
revet parmesan
skræl af en citron
1 citron i både
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEho0Hnn0SwLV-k1OUU5UBaNaUMjDiBWcKyp-v76gs0YpbPZCaDYnynG-FOVkpAjbzfc_pHNjVLAvWStTpSm4epHQD00-TW3RZBvfikpewfr83BgvQ5K1xqxJuv9UD8jT7rnHSpraO8ahbZ9/s320/Lakset%C3%A6rte.jpg)
Varm olien og rist korianderfrøene. Tilsæt fennikel og revne gulerødder. Hæld bouillonen ved og lad det simre lidt. Rør ricotta, salt og æg i. Hæld massen i en tærteform og læg små laksebidder (4x4 cm.) på og tryk dem ned i massen. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader til tærten er gylden.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0hc-4UraAUU7myTiY0FgIlGU78aLd6-TxwAFPqNlcoaTK3LOBK234pqcKNhpdGlV2vrpqddnSb5fpR_BrXIDO2vgL4uHfJK_Vicgpm2Z7ed8yrtFXs-i5nN-KaODgA0GIQjoEnGDxkoie/s320/Laks.jpg)
Hvis du synes om opskriften/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails. Læg også hjertens gerne en kommentar.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar