søndag den 18. august 2013

Salat med hyben og gedeost



De rød-orange hyben plukkes i august, inden de begynder at blive bløde. Frugterne kan fint renses (frugterne renses ved at halvere dem med en urtekniv og skrabe kernerne ud) og opbevares i fryseren, så salaten kan laves hele året :-)

100 gr smuttede mandler ristes let i olie, drysses med salt og sættes til side.
2 tsk smør og
1 spsk honning lunes på panden
1 rød chili, skåret fint kommes på med
200-300 gram rensede hyben. Rør med jævne mellemrum til hybenerne er møre.

Sæt ovnen på grill og skær
150 gram gedeost i skiver og grill dem til de er gyldne (Osten kan også steges på en pande, hvis ikke ovnen er varm i anden anledning.).

1 bakke spæde salatblade vendes med
2 spsk olie og
1 spsk balsamico og lægges i et fad.

Hyben og gratinerede oste fordeles over, og der pyntes med mandlerne.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar