![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8YqlzI7JBRggI3e0_n86-6_2VO-D2AK1oim8DQLX7wAATRom6jVQqhszEzqI38VELYK9M-g-g98C4DOWjFjezPHmrKw9rYuXR_E6-Fpxrrg2_BuNMQFszauS2a5eQyKM4s85CCAKVU-Hb/s400/Blomk%C3%A5l+fintsnittet.jpg)
1 blomkål revet fint på mandolin-jern eller skåret i tynde skiver, så godt det lader sig gøre
6 spsk. kapers (det er flot at anvende de store kapersbær)
en håndfuld ristede græskarkerner
feta-ost smuldret
2 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
3 spsk. olie
1 lille fed hvidløg (fintrevet eller presset)
salt
Du kan sagtens udskifte blomkål med hvidkål eller spidskål. Feta kan udskiftes med gede-ost eller soltørrede tomater.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjq1GXHyTHkuiVCqxSMMQKT7B0tlYGJT457wL0mxZWDDRpFQiNcpaZNzeL-6khxDMwY7APHGwhB-SRzPV36wYqC3JqdT5761V-LB3ISXg24NjMz-fhZXDuX8KiK4LjSyhyNGCW1Z4IjmCxI/s320/Feta.png)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar