![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEif4Trtb9ffwvo6QlhZrD3L58Om2TPhu-fAX0PVAvUsweRNge2UaT-Zin1FcDY51NWbokI_TQdFwuD9h5Nq_MUd7Krpzkq8hiS22omNzXSQL6Og_BNw1DXYw7nr0A7G_4g3rcpSmUY7zCGs/s1600/DSCF3834+-+red.jpg)
4 personer
Et bundt letkogte grønne asparges fordeles på tallerkenerne
1 pakke bacon steges
4-8 æg koges, hakkes let
Fintskåret salat og små tomater
Drys kapers på
Cremen blendes af:
1 dl creme fraiche
1 avocado
3 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt
Alt fordeles pænt på tallerkenerne og pyntes evt med brøndkarse
Man kan også koge æggene smilende i 7 min og servere dem halve.
Eller hvad med at vikle en skive bacon omkring 3-4 asparges og bage dem i ovnen sammen med rugbrød smurt med smør, drysset med salt og skåret i "baner".
Om sommeren er det en god ide, at bruge rygeoste-creme i stedet for avocadocremen.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar