fredag den 9. maj 2014

Omelet med bønner og peberfrugt

Æggemasse:
8 æg
1 dl mælk
1 tsk salt
olie, hvis du steger omeletten på panden 
 
Fyld:
100 g  grønne bønner, snittet i 3-4 cm's stykker
1 rød peber i smalle strimler
2 spsk olie
100 g fetaost 
25 g grofthakkede hasselnødder
 
Pisk æg, mælk og salt sammen. Sauter bønner og peberfrugt på panden i olien, til det bliver lidt blødt, men IKKE brunet. Hæld æggemassen over og skru ned for varmen. Drys med feta og hasselnødder.
 
Du kan også hælde grøntsagerne i en bradepande og æg, feta og nødder over og bage det i ovnen ca 30 min ved 200 grader.

Server en simpel salat med olie-eddike-dressing til.



 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar