torsdag den 5. juni 2014

Ærte-dip - flere slags


Her er to slags ærte-dip lavet ud fra samme opskrift. Den øverste er med olie og den nederste er med fromage frais.

Opskriften lyder:

1 dl grønne ærter, 1½ dl rapsolie,1 fed hvidløg, 1 tsk spidskommen, 2 spsk græskarkerner, 1 citron (saften) og salt. Hæld halvdelen af olien og resten af ingredienserne i en skål. Blend og smag til. Tilsæt olie til smagen og konsistensen er god. Kan også laves med et surmælksprodukt i stedet for olie.


Her kommer en anden ærte-dip, den er lidt kraftigere i smagen:




2 dl optøede ærter, 50 gram pecorino, 40 gram ristede pinjekerner, 1/4 fed hvidløg, 1 dl olivenolie, salt.


Blend alting sammen og nyd det til grøntsags-stænger, ristet rugbrød eller til et stykke kød.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar