Røde kartofler eller 1 butternutsquash/hokaido skæres i 1 cm tykke skiver. De skal bages med kardemommefrø fra 8-10 kardemommekapsler, 2 tsk hele allehånde, salt og olie. Vend grøntsagerne med olien. Krydderierne stødes godt i en morter og drysses over. Bages ved 200 grader ca 30 minutter.
Grøntsagerne køler lidt af.
100 gram græsk yoghurt, 30 gram tahin, 1 spsk lime, vand og salt blandes til dressing.
(Hvis ikke du spiser mælkeprodukter, så brug lidt olie i stedet for græsk yogurt.)
(Hvis ikke du spiser mælkeprodukter, så brug lidt olie i stedet for græsk yogurt.)
Limefileter af 3 limefrugter trækker med 4 spsk olie og 1 tsk salt.
Vask og grov-hak et bundt koriander.
Velbekomme til en oplevelse med "spark" i ;-)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar