torsdag den 2. oktober 2014

God krydret salat af søde kartofler eller græskar



Røde kartofler eller 1 butternutsquash/hokaido skæres i 1 cm tykke skiver. De skal bages med kardemommefrø fra 8-10 kardemommekapsler, 2 tsk hele allehånde, salt og olie. Vend grøntsagerne med olien. Krydderierne stødes godt i en morter og drysses over. Bages ved 200 grader ca 30 minutter. 


Grøntsagerne køler lidt af.


100 gram græsk yoghurt, 30 gram tahin, 1 spsk lime, vand og salt blandes til dressing. 
(Hvis ikke du spiser mælkeprodukter, så brug lidt olie i stedet for græsk yogurt.)



Limefileter af 3 limefrugter trækker med 4 spsk olie og 1 tsk salt.



Vask og grov-hak et bundt koriander.



Drys kartoflerne/græskarret med korianderblade og salt (og evt chili), dryp resten af dressingen og til sidst lime over.


Velbekomme til en oplevelse med "spark" i ;-)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar