Når lhassien skal drikkes hældes hindbærene i en blender med 1 banan, 3 dl yoghurt og 3 dl mælk. Blend og smag til. Alt efter størrelsen og modenheden af den første banan tilsættes den anden.
lørdag den 11. oktober 2014
Hindbær-lhassi og klatkager af grød
1 pose frosne hindbær koges op dagen i forvejen og sættes i køleskabet sammen med 1-2 bananer.
Når lhassien skal drikkes hældes hindbærene i en blender med 1 banan, 3 dl yoghurt og 3 dl mælk. Blend og smag til. Alt efter størrelsen og modenheden af den første banan tilsættes den anden.
I går var der en rest grød tilbage efter morgenmaden. Den var blevet lidt til den "stive" side, så for at få en indbydende konsistens blev den rørt op med 4 æg og en tsk kanel. Steg klatkager i en blanding af olie og smør ved ikke-alt-for-megen-varme.
Når lhassien skal drikkes hældes hindbærene i en blender med 1 banan, 3 dl yoghurt og 3 dl mælk. Blend og smag til. Alt efter størrelsen og modenheden af den første banan tilsættes den anden.
Etiketter:
Drikke
,
Madopskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar