2 hakkede løg klares i
2 spsk olie sammen med
1 et-feds hvidløg, finthakket.
1 spsk hele koriander (knus dem i en morter) og
1 spsk gurkemeje og
1 spsk spidskommen svitses med et øjeblik, inden der tilsættes
1 spsk gurkemeje og
1 spsk spidskommen svitses med et øjeblik, inden der tilsættes
2-4 porrer (alt efter størrelse), skåret i ringe - sammen med
½ - 1 ds kokosmælk og
1 ds hakkede tomater og
1 ds kikærter
Smag til med salt og saften af 1 lime.
Server evt ris til og et udvalg af alt det sædvanlige til curry: chutney, papadums, ananskiver, kokosmel, rosiner, syltede perleløg, hakkede æg, ananas, poppede vilde ris (se hvordan her)
½ - 1 ds kokosmælk og
1 ds hakkede tomater og
1 ds kikærter
Smag til med salt og saften af 1 lime.
Server evt ris til og et udvalg af alt det sædvanlige til curry: chutney, papadums, ananskiver, kokosmel, rosiner, syltede perleløg, hakkede æg, ananas, poppede vilde ris (se hvordan her)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar