Ca. 20 fiskefrikadeller
ca, 1 kg torsk skåret i tern (ca. 1x1 cm.)
2 små løg finthakkede eller revet
4 æg
4 spsk kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Salt
Rør fiskefarsen sammen og lad den trække køligt ½-1 time.
Du kan godt køre det hele i foodprocessoren og få en fin dej og runde frikadeller, men jeg synes om det rustikke look og fornemmelsen af fisk i dellen :-) Hvis du vil køre farsen i foodprocessor, så start med at blende fisk og salt og lad det stå 10 minutter, før resten af ingredienserne kommes i. Det giver en fin og let delle.
Steg fiskefrikadellerne.
Af denne portion bliver der til en gang aftensmad og en gang frokost til 2 voksne og to store børn, når vi laver en dobbeltportion remoslaw med druer til.
Salt
Rør fiskefarsen sammen og lad den trække køligt ½-1 time.
Du kan godt køre det hele i foodprocessoren og få en fin dej og runde frikadeller, men jeg synes om det rustikke look og fornemmelsen af fisk i dellen :-) Hvis du vil køre farsen i foodprocessor, så start med at blende fisk og salt og lad det stå 10 minutter, før resten af ingredienserne kommes i. Det giver en fin og let delle.
Steg fiskefrikadellerne.
Af denne portion bliver der til en gang aftensmad og en gang frokost til 2 voksne og to store børn, når vi laver en dobbeltportion remoslaw med druer til.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar