![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz-WKqqrL4B1wCyrUmreQxlskfietJcZQ6blBd47svoveKo10fS3cRRcq8p0okxZH_fn6WxbT9b1rF-Q7gjYIONrKEksnxQAmEEJDMpXzu66fnJeNkVc2d5wCvE1lCmQuRL7TcaiiTV0SM/s640/2015-06-17+18.26.59.jpg)
500 gram fars af gris
5 finthakkede forårsløg
2½ tsk revet ingefær (eller bare saften)
2½ tsk meget finthakket chili
1 stængel meget finthakket citrongræs
En dusk hakket frisk koriander
2 spsk saft af lime
revet skal af 2 lime
1 tsk fiskesauce
3 æg
salt
olie til stegning
Rør kød med krydderier og stil det evt på køl nogle timer.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQmL0u0GtGPpfqI59K4YGuwTP12YXFYfobGm7ScPd1Vm3_8JD2oGU5LtvoJvNsu8N9vl8sK58-0W1kbm09hXqLlHLN5CErgUuXx-xyl5VVOV4L-TwJj033ftLFUzRRlgbVIZ-mAXZqjjLd/s320/2015-04-19+18.13.27-2.jpg)
Steg deller af farsen og server gerne med en eksotisk salat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsodkrTwgmC0h38RJX8zhGdV-SJLEtE3Ncp52qoOTKW9UBWb9o1Nl8rxC734FOLhukZmcb63Qx92Kmez8RYt1dW8Sy60HUJheWUnyrcURQ-mq_jeeSJ_Z8HqRjv-dEZzjONJx_AutcUdW3/s400/2015-06-17+18.26.51.jpg)
Salaten kunne være spæde spinatblade, mango, ananas, chili, forårsløg og noget citronsaft/olie/fishsauce-dressing.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar