Jeg laver dej til tærtebundene af:
1 dl røde linser kogt møre og mens de er varme, rørt med
1 tsk salt
½ dl olie
1½ dl majsmel
1½ dl rismel
Det bliver lidt modellervoksagtigt og er derfor også rigtig nemt at arbejde med. Hvis dejen virker for tør, så tilsæt lidt mere vand.
16 teskefulde pesto af soltørrede tomater eller soltørrede tomater i små stykker.
Grønkålsfyld:
300 gram grønkål, ribbet og blancheret ½ minut blendes med
1 fed hvidløg
3 spsk olie
2 æg
1 tsk salt
1 tsk timian
Karamelliserede løg:
4 rødløg stegt ved svag varme i 1 spsk olie
2 spsk honning hældes ved og der skrues ned, når løgene er bløde og dækket af honningen.
En pakke parmaskinke eller lignende.
En håndfuld pinjekerner.
Bages ved 200 grader i 15 minutter.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar