mandag den 21. marts 2016

Kirstines kylling i karry

Det her er virkelig en gammel og velafprøvet opskrift. Den hører hjemme i kategorien af: "Supernemme retter med en pæn portion grønt ;-)"

Skal retten være vegetarisk kan en dåse kikærter erstatte kyllingen.



Kylling og karry brunes i olie. Porrer i ringe, gulerødder i stænger og peberfrugt i skiver kommes ved sammen med en dåse kokosmælk og lidt vand. Kog igennem og smag til med salt og server med ris.

Squash, persillerod og bønnespirer passer også fint i grøntsagsblandingen. Prøv dig frem med hvad der ligger i køleskabet ;-)

Til 4 personer passer 500 gram kyllingenbryst eller inderfilet. Det går også fint med kalkunbryst)


Nemmere bliver det vist ikke. Skal der mere afveksling til, kan man fint skifte almindelig karry ud med en karrypasta.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar