onsdag den 30. marts 2016

Små skåle af HAMA-perler




DER SKAL ALTID VÆRE EN VOKSEN MED TIL AT LAVE DISSE SKÅLE,
 DA DE ER VOLDSOMT VARME, NÅR DE KOMMER UD AF OVNEN.

Til de fine skåle skal du bruge en skål, der tåler at komme i ovnen. Du skal finde en skål, der er max. 15 cm i diameter, ellers bliver perle-skålen ikke stabil nok. Smør skålen godt med olie. Find nogle perler der er fine sammen og hæld dem i skålen. Sørg for, at de kun sidder i ét lag og dækker hele skålen.

Ovnen skal være 200 grader varm og skålen med perlerne skal bages i 5-8 minutter. Hold øje med den. Perlerne skal smelte og klistre sammen, inden den kommer ud igen. Sæt den på en bordskåner og lad den køle helt af, inden du forsigtigt tager perleskålen op af den ildfaste skål.

Vask nu din perleskål godt i sæbevand, så olien fjernes.

Du kan bruge små perleskåle til fyrfadslys og lidt større skåle til smykker.



Ingen kommentarer :

Send en kommentar