lørdag den 28. maj 2016

Kro-gryde


Til 4-5 personer

2 pk bacon
20 cocktailpølser
1 mørbrad i skiver eller 5 koteletter
2 løg
150 gr champignons i skiver eller kvarter
1 ds hakkede tomater
1 stor ds tomatpure
2 spsk paprika
2 dl mælk/mandelmælk
3 spsk hvedemel/rismel
salt

Rist bacon sprød og læg den i en skål, rist pølserne og læg dem i skålen med bacon, steg mørbradbøfferne og læg dem i skålen. Svits løgene, hæld champignons ved og brun dem. Hæld tomater og pure i gryden sammen med salt og paprika. Når det hele koger blandes mel og mælk til en jævning og hældes i gryden. Læg mørbradbøfferne, pølser og bacon tilbage i sovsen og lad det koge 5 minutter.

Server med råstegte kartofler og en grøn salat med olie-eddike-dressing.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar