Kog pastaskruer og skær friske grøntsager i mindre stykker. Til ovenstående portion tapenade brugte jeg ca. 100 g. glutenfrie pastaskruer og en squash i spaghetti-strimler, men der kunne godt have været flere grøntsager i.
Squashen giver lidt bid til pastasalaten; Gulerødder kunne også være et godt bud.
Squashen giver lidt bid til pastasalaten; Gulerødder kunne også være et godt bud.
Bland pastaskruerne og grøntsagerne i tapenaden og top pastasalaten med ristede solsikkekerner.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir-2RvL7WsJVzDQ666ae66xFjwnoXVl7mM6BVNA6kJaN-GSVEDRiyJ2f5j9nyuExHlRCBxHZYPGMnD1S6t57_F9-Ixd-14UeboDeP8QoW0R6O8oOEB16dIE9NOnTSE8JmGapEWBPtqQZ_A/s640/2016-06-01+19.27.42.jpg)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar