Det er æbletid, så selvfølgelig skal vi have æblelækkerier med.
Fyld 4 glas med æblestykker helt til randen (drys med lidt kokossukker, hvis æblerne er meget sure). Kom dem i ovnen under aftensmaden (200 grader) og til det hele er sunket lidt sammen. Hmm, af erfaring råder jeg til at lægge et stykke bagepapir under ;-)
Imens laves smuldredej af:
30 gram mel ( boghvede, hvis det skal være glutenfrit)
30 gr brun farin
10 pekannødder i grove stykker
20 gr smør (eller plantemargarine uden mælk, hvis det er et behov)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGLm1xLi95m8Qh2RC7lBFByhaOmnDMDdwcaIq_7_MvvMsN9OmvjrstpzP6c7eu3ILOGfqu791puS-n2GlNCLJKHZLRKyeQHnV9uhW2GYsjKC5XIYA6mSFNNR7yoUTkmueyP0PP5orRqd-2/s320/2016-09-11+17.08.05+-+red.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinwNXWXVZmtV6jmIbNBsHtkM9nwoh_KWWvflib_9VdybejoLDVuXep-KGCaWtASCH4bJ75pQfTVJwYZZqLxQfwYJVoguT4I5OrPaYGbvMaDwPt1HnEuv_I_1P6G9WcDT6FkHzhY5XKwf21/s320/2016-09-05+16.06.25.jpg)
Smulderet kommes i glassene og de sendes retur i ovnen til de er lækkert brune på toppen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcI3z8-0UFicGh89BIZRYftIEp9YzHs9iBW4MshPXddVzX2Vns4qRe94EjU6kznX-CY0yr_eIojOf1czulxzanuK1yyHWKTgpfjhNe46bI7cGv1Ka4FZgIBWhoxIwuCoDY8RM6qIPzuRMH/s320/2016-09-11+17.10.16-1+-+red.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjibb6JvHqJIu0vdv76J3EaJIjhp5DrRJzpBpRxRC0rJ41TY06CkjQ4cLQ5gExIBWkaufKfIcaFYYLeuoBf00xMY2KIh7wc60H4QH_IAmIOCKiX2yqD0INrd96IMOLNo9jtQO_lmXO_ge1p/s320/2016-09-11+17.10.53+-+red.jpg)
Køles lidt af inden lågene kommes på og de kan overnatte i køleskabet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFzo-6_I5cH6YofQOwN-nPUbP-Sdhq3UkjZO8ngw3o3sfY4-UWBepluiyRsdxz-YKbD1XYiPi6lVeoFsWvE1ZyF2TDwuBT2dKLskL406jsvn5B0mt80xc0ZXtMFfCTNHaPIG4vyw2K2lnW/s320/2016-09-11+17.30.22+-+red.jpg)
De kan pyntes med friske brombær, når de er kolde, men det er ikke et must...
Ingen kommentarer :
Send en kommentar