![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5ZEOuLygayLeE_PVw6MoGkO8YMYi8SybF99mUIgrMEgKooqMa4JjomY9bGBPsTvQIxaMnHYq5ioBAeJQmT5F2SwW_G41M7lr7nBo_QyZ6unhWCacJ1ZD_8Hsed9VcsoTashTOwBy8PjTH/s640/2016-09-05+18.08.15.jpg)
¨
Med rissalat er portionen stor nok til aftensmad og madpakker til 4. Gem brystkød til madpakken ;-)
En hel kylling. Den skal renses godt indeni og skæres igennem i ryggen, så den kan vrides op og ligge helt fladt med dens inderside nedad og kødsiden opad ;-)
Sauce:
8 dl god æblejuice
2 tsk gurkemeje (kan være frisk, hvis du er ok med gule fingre et par dage)
2 kanelstænger
2 spsk spidskommen (gerne hele)
ca 2 spsk revet frisk ingefær
Saften af en halv citron og evt også citronskallen revet
4 spsk rørsukker
Salt
1 dl rom
Alle ingredienserne til saucen på nær rommen koges sammen og ind til ca det halve. Hæld så rommen i.
400 gram græskar og
200 gram gulerødder skæres i grove tern og hældes i en bradepande. Læg den hele kylling over og hæld saucen over. Sæt det hele i ovnen ved 200 grader i ca 45 minutter. Husk at dryppe saucen over kyllingen nogle gange undervejs. Pas på kyllingen ikke bliver ALT for sort.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOZiBTAKWW8g837fEdzhu77HC_m8ASzx-6C70TWOnYb7OfkzMvDcMzk-rGSwXKAtkDSSEhfgDdKevRBDgn43tAkonpbXI4y8n2g8GMG9433Aw6HcxUOwnrs6fAsjBKfvHo8d2Moo1FJQjn/s320/2016-09-05+18.08.26.jpg)
Server ris-salat med stegte abrikoser til.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar