2 dl dadler
1 dl kokosmælk (kun det
tykke, der ligger øverst i dåsen)
200 gr kokosmel
1 tsk vanilje
1 tsk kanel
100 gr chokolade til overtræk
100 gr chokolade til overtræk
Alle ingredienserne til kuglerne køres i foodprocessoren til det er samlet som en masse, der kan formes. Smag på massen og vurder, om du mener, der skal sukker i, for at du bliver tilfreds.
Form kugler i mundfulds-størrelse og sæt dem evt. på køl inden de dyppes i smeltet chokolade.
Stil dem i køleskabet til chokoladen er stivnet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyvQ2sfGdPSECDpRF_FuSgqlW-z_nClWuoeHvEzeGFw3s2SQFQ1cWq90VHyGZ_tPWQztphyphenhyphen2L5yGHMpd75E0r-vkhQ_B8911m_tVJ7g4ZuiIcLYZyNjtjNKD1nuBpf6gg1C3Z1zeDtcnh1/s320/2016-09-25+14.28.52.jpg)
Stil dem i køleskabet til chokoladen er stivnet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyvQ2sfGdPSECDpRF_FuSgqlW-z_nClWuoeHvEzeGFw3s2SQFQ1cWq90VHyGZ_tPWQztphyphenhyphen2L5yGHMpd75E0r-vkhQ_B8911m_tVJ7g4ZuiIcLYZyNjtjNKD1nuBpf6gg1C3Z1zeDtcnh1/s320/2016-09-25+14.28.52.jpg)
Det ser vidunderlig værdsat ... Hav en god dag.
SvarSletHilsen
Bindia
Indisk Mad