lørdag den 4. november 2017
Spinattærte
Denne tærte rækker til 4
1 dl olivenolie
1 æg
2½ dl kikærtemel
2½ dl havremel eller havregryn eller blendede havregryn
½ dl vand
1 tsk salt
Saml dejen og lad den hvile på køl i en times tid. Tryk dejen ud i formen med melede fingre. Forbag i ovnen i 15 min ved 225 grader.
Jeg laver den dobbeltportion, hvis der skal være til madpakker dagen efter.
4 fed hvidløg
2 løg
lidt revet muscatnød
600 gr hel spinat (gerne fra frost)
4 æg
salt
Klar løg og hvidløg i lidt olie i en gryde og hæld spinaten ved. Krydr med salt og muscatnød. Lad det meste af væden koge bort. Køl ned og rør æggene i.
Hæld fyldet i tærtebunde, drys eventuelt med pinjekerner og bag videre ca 20 minutter.
Server gerne tærten med en grøn salat med en olie/eddike-dressing.
Tærten er lækker i madpakken, så lav endelig en dobbeltportion :-)
Etiketter:
Glutenfri
,
Laktosefri
,
Madopskrifter
,
Mælkefri
,
Vegetarisk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar