Denne tærte rækker til 4
1 dl olivenolie
1 æg
2½ dl kikærtemel
2½ dl havremel eller havregryn eller blendede havregryn
½ dl vand
1 tsk salt
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfT498C1T8i2jxvaQCfSoDd8hXrwc5FnVEP6Qs_sUqKTeC_Ovua_I8eQgOEoKf9u62XK6HwpkRsz7CO0UeyB8_ed4DSuLkCy4CAR2tbpnJ1yYNaNcs2gzPxvtQmwCDzEIveU99GHHuYjVZ/s320/2017-08-16+16.39.39.jpg)
Saml dejen og lad den hvile på køl i en times tid. Tryk dejen ud i formen med melede fingre. Forbag i ovnen i 15 min ved 225 grader.
Jeg laver den dobbeltportion, hvis der skal være til madpakker dagen efter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBAq3_0OfJwyLqhiA74eAoYqls973pYRAET6sVsoJVhGitapRPLjQfalgfOQfaoFO6hCkpPXnGcpQFZqcB73nY4wXoWJeCWzrjDTxmhu9I5CviiZ9slrhUwR2Jjh2BU__HoidGrTwRTjSv/s320/2017-08-16+16.39.46.jpg)
4 fed hvidløg
2 løg
lidt revet muscatnød
600 gr hel spinat (gerne fra frost)
4 æg
salt
Klar løg og hvidløg i lidt olie i en gryde og hæld spinaten ved. Krydr med salt og muscatnød. Lad det meste af væden koge bort. Køl ned og rør æggene i.
Hæld fyldet i tærtebunde, drys eventuelt med pinjekerner og bag videre ca 20 minutter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEin1rk6Vpy6P4_IZf7fTFWph8gcYTvEBVzLUY_Rl7owarG9eelE1XASi5Lu2Al_J6j1WlQILU_jxkR2a4zIuBL_RoPMCmUJyhlPi8qHq7R3ZLw4cJ65FEKmTItBGNWbQulSWIIo8mkAXekL/s320/2017-08-16+18.41.29.jpg)
Server gerne tærten med en grøn salat med en olie/eddike-dressing.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8zvpWs74gUXxMyE00Gr_TiGJ1e0CdOD3WMLya3SDnTg-ZaNQrpr607ahIqa0735-QX9kTQ_HlElJrruFcBWJEKYza6dtFxXbyyxezp_LxoPgOfClIt2VYw5Xhtud3o-rpGY-T2-WIhRWq/s320/2017-08-16+18.42.37-1+-+red.jpg)
Tærten er lækker i madpakken, så lav endelig en dobbeltportion :-)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar