En herlig "alt-i-een bradepande-ret".
Når jeg laver til 4 portioner aftensmad og 4 gange frokost bruger jeg
2 hokaido-græskar i store stykker
20 brunchpølser, hele eller skåret i stykker
4 store rødløg i både
olivenolie
salt
Læg græskar, løg og pølser i en bradepande og dryp med olie og drys med salt.
Sæt det i ovnen i ca ½ time på 200 grader til det brunes let.
Tilbehør i små skåle kan være ristede sesamfrø, chili og frisk koriander/persille eller en anden krydderurt :-) Du kan også lave en citrondressing af citronsaft og -skal, salt og olivenolie.
Ketchup er også dejligt, især blomme- eller mirabelleketchup :-)
Og ja, så egner denne ret sig faktisk fint i madkassen næste dag.
lørdag den 3. marts 2018
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar