lørdag den 3. marts 2018

Græskar og pølser i ovnen

En herlig "alt-i-een bradepande-ret".



Når jeg laver til 4 portioner aftensmad og 4 gange frokost bruger jeg

2 hokaido-græskar i store stykker
20 brunchpølser, hele eller skåret i stykker
4 store rødløg i både
olivenolie
salt

Læg græskar, løg og pølser i en bradepande og dryp med olie og drys med salt.



Sæt det i ovnen i ca ½ time på 200 grader til det brunes let.



Tilbehør i små skåle kan være ristede sesamfrø, chili og frisk koriander/persille eller en anden krydderurt :-) Du kan også lave en citrondressing af citronsaft og -skal, salt og olivenolie.



Ketchup er også dejligt, især blomme- eller mirabelleketchup :-)

Og ja, så egner denne ret sig faktisk fint i madkassen næste dag.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar