![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5gdV5iOUH8xu8wDd0KKvltR2UIDpJagSKoe2OhQpddKYnxhV7ivoIURAvNb1n8GffKm32Zjhyphenhyphenpayf6aZEVlnEds9QNB1RoLPxXEq1hOxF6vaIWK0xEMdhYeBdofTGF6TCDcKvMAzCUibZ/s640/2017-12-11+18.02.09-2.jpg)
Når jeg laver til 4 portioner aftensmad og 4 gange frokost bruger jeg
2 hokaido-græskar i store stykker
20 brunchpølser, hele eller skåret i stykker
4 store rødløg i både
olivenolie
salt
Læg græskar, løg og pølser i en bradepande og dryp med olie og drys med salt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPx5sY_PIiSp0vQ8y14K3Z7JIJkYSqXzssZhD1n4m4gh-Daw9dEWT019ONctVLvuRfEdDadvsQHFyfDr7SuzJIYBdzlYJbkXy9aWKHAerMN_1b-W7Wg-uIsb729NewibiJ1llpeogwNUbQ/s640/2018-02-01+16.29.31-1.jpg)
Sæt det i ovnen i ca ½ time på 200 grader til det brunes let.
Tilbehør i små skåle kan være ristede sesamfrø, chili og frisk koriander/persille eller en anden krydderurt :-) Du kan også lave en citrondressing af citronsaft og -skal, salt og olivenolie.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyA32QijB8DxVncPeyoQD0N8RxyE3DO3xAW7IjktuwJC6wotFpnpV4SpkYBXB_rYCFyowi_zt9urqwizodb6aP6VAO710jASSUa8cZ_cd6obsHcoU5_TtJxM0EOwlsLneTkd-yGyuT7BnT/s640/2017-12-11+18.01.44.jpg)
Ketchup er også dejligt, især blomme- eller mirabelleketchup :-)
Og ja, så egner denne ret sig faktisk fint i madkassen næste dag.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar