lørdag den 2. juni 2018

Vegansk curry



Det er en stor portion og der er rigeligt til aftensmad og frokost til 5.

Olie til stegning
2  løg
4-6 tsk karry
6 fed hvidløg
2-5 cm ingefær
4-6 cm gurkemeje
4 peberfrugter
1 broccoli/blomkål
2 chili
2 squash
2 ds kikærter, drænede
2 ds ananas eller 1 frisk ananas i tern
100 gr rosiner
1 ds kokosmælk
2 spsk soya
½ l vand
2 tsk salt

Evt ris eller 500 gr nudler
Peanuts, kokosflager, persille eller frisk koriander til pynt

Start med at gøre alle grøntsager og krydderier i stand. Skær grøntsagerne i mundrette bidder og riv hvidløg, ingefær og gurkemeje.

Varm olien op, klar løgene og tilsæt karry. Lad den lunes godt op og tilsæt hvidløg, gurkemeje og ingefær. Tilsæt resten af grøntsagerne efter omrøring og hæld væden på. Lad det koge op og spis, når grøntsagerne er præcis så sprøde/bløde, som du holder af :-)

Lad hver enkelt selv drysse kokos, peanuts og koriander på.





Ingen kommentarer :

Send en kommentar