lørdag den 29. september 2012
Græskarmuffins
Græskarkødet koges, blendes og bliver sat til afdrypning. Der skal bruges ca. ½ liter pænt afdryppet græskarmos.
175 gr sukker
175 gr hvedemel*
175 gr grahamsmel*
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kanel
½ tsk natron
100 gr pekannødder (eller andre nødder/græskarkerner...)
1½ dl olie
2½ dl cremefraiche/kokosmælk
3 æg
* hvis du bager glutenfrit, så brug denne melblanding: 110 gr boghvedemel, 90 gr majsmel, 150 gr rismel, 10 gr HUSK
Æg og sukker piskes godt sammen, de våde ingredienser røres i og herefter de tørre.
Dejen hældes i 24 muffinsforme.
Bages ved 200 grader i ca. 35 minutter.
Køler ned inden de pyntes med glasur rørt af flormelis og vand og drysses med græskarkerner eller dekoreres med en pekannød.
Flødeosteglasur er også rigtig godt på kagerne: rør 200 gram flødeost, 200 gram mascarpone, 300 gram flormelis, 1 tsk vaniljepulver sammen og fordel på de afkølede kager.
Etiketter:
Efterår
,
Glutenfri
,
Græskar
,
Kage
,
Laktosefri
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar