mandag den 28. januar 2013

Lynhurtig kage i mikroovnen

Lynhurtig kage i mikro-ovnen. Kagen rækker til 2-3 personer.

Ingredienser:
- 4 spsk. mel (bager du glutenfrit, så brug 1 spsk rismel, 3 spsk boghvedemel og ½ tsk HUSK)
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. kakao
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. vaniliesukker
- 1 æg
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. mælk

Ingredienserne røres sammen i en lille bageform og bages 1-2 minutter i en mikroovn ved fuld effekt. Pyntes med glasur og evt. violer eller lignende.

Dette er IKKE verdens bedste chokoladekage, men det må være noget nær verdens hurtigste.

Kakaoen kan udelades, og der kan i stedet kommes 1 tsk. vanillesukker og æble- eller pærebåde i.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar