Ingredienser:
- 4 spsk. mel (bager du glutenfrit, så brug 1 spsk rismel, 3 spsk boghvedemel og ½ tsk HUSK)
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. kakao
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. vaniliesukker
- 1 æg
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. mælk
Ingredienserne røres sammen i en lille bageform og bages 1-2 minutter i en
mikroovn ved fuld effekt. Pyntes med glasur og evt. violer eller lignende.
Dette er IKKE verdens bedste chokoladekage, men det må være noget nær verdens hurtigste.
Kakaoen kan udelades, og der kan i stedet kommes 1 tsk. vanillesukker og æble- eller pærebåde i.
Dette er IKKE verdens bedste chokoladekage, men det må være noget nær verdens hurtigste.
Kakaoen kan udelades, og der kan i stedet kommes 1 tsk. vanillesukker og æble- eller pærebåde i.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar