3 lagkagebunde
1 glas hindbærmarmelade
1 pose makroner
Creme af:
4 æg
4 spsk. sukker
2 spsk. maizena
1 tsk. vanillesukker
½ l. mælk
Pynt:
½ l. piskefløde
ca. 150 gram marcipan
Glasur af:
200 gram flormelis
2 tsk. kakao
lidt kogende vand
Pisk æg, sukker, maizena og mælk sammen, varm det op og lad det koge godt igennem. Hæld det i en skål, drys let med sukker og læg film helt ned på cremen, så den ikke trækker skind, mens den køler af.
Pisk 1/4 piskefløde til skum og bland i den afkølede creme.
Læg en lagkagebund på fadet. Smør med ca. ½ glas hindbærmarmelade og læg en krans af makroner hele vejen rundt yderst. Makronerne lægges på kanten af bunden og skubbes ind, så marmeladen bliver skubbet med ind (Det forhindrer makronerne i at skride ud, når cremen lægges på).
Mums - jeg er ellers ikke den store lagkagespiser, men denne her kunne jeg sagtens snuppe et STORT stykke af :o)
SvarSlet