3 spsk. kakao
35 gr. smeltet mørk chokolade (gerne Marabou 70%)
15 gr. smeltet smør *
75 gr. flormelis
100 gr. havregryn (evt glutenfri)
½ dl. skummetmælk, plantemælk (eller bare vand, hvis det er nødvendigt for at opnå en god konsistens.)
2 spsk. flydende honning
30 gr. kokosmel til at trille kuglerne i
*eller Naturli' Smørbar - gerrne Blok, der ikke smelter så hurtigt, når godterne står på bordet.
Alt røres grundigt sammen, sættes på køl til det er godt koldt, trilles til kugler og rulles i kokosmel.
Opbevares i køleskabet.
Denne opskrift er een af familiens favoritter. Den SKAL laves mindst een gang i december (og gerne en dobbeltportion) og den kommer ofte med på tur i skoven eller til sammenskuds-julehygge.
35 gr. smeltet mørk chokolade (gerne Marabou 70%)
15 gr. smeltet smør *
75 gr. flormelis
100 gr. havregryn (evt glutenfri)
½ dl. skummetmælk, plantemælk (eller bare vand, hvis det er nødvendigt for at opnå en god konsistens.)
2 spsk. flydende honning
30 gr. kokosmel til at trille kuglerne i
*eller Naturli' Smørbar - gerrne Blok, der ikke smelter så hurtigt, når godterne står på bordet.
Alt røres grundigt sammen, sættes på køl til det er godt koldt, trilles til kugler og rulles i kokosmel.
Opbevares i køleskabet.
Denne opskrift er een af familiens favoritter. Den SKAL laves mindst een gang i december (og gerne en dobbeltportion) og den kommer ofte med på tur i skoven eller til sammenskuds-julehygge.
Hvis du synes om indlægget, så læg hjertens gerne en kommentar.
Du kan også følge os på Instagram.
Kommentarer
Send en kommentar