fredag den 6. december 2013

De bedste havregrynskugler

3 spsk. kakao
35 gr. smeltet mørk chokolade (gerne Marabou 70%)
15 gr. smeltet smør *
75 gr. flormelis
100 gr. havregryn (evt glutenfri)
½ dl. skummetmælk, plantemælk (eller bare vand, hvis det er nødvendigt for at opnå en god                          konsistens.)
2 spsk. flydende honning
30 gr. kokosmel til at trille kuglerne i

*eller Naturli' Smørbar - gerrne Blok, der ikke smelter så hurtigt, når godterne står på bordet.

Alt røres grundigt sammen, sættes på køl til det er godt koldt, trilles til kugler og rulles i kokosmel.

Opbevares i køleskabet.






Denne opskrift er een af familiens favoritter. Den SKAL laves mindst een gang i december (og gerne en dobbeltportion) og den kommer ofte med på tur i skoven eller til sammenskuds-julehygge.

Hvis du synes om opskriften/indlægget, er du velkommen til at abonnere på nyhedsmails. Læg også hjertens-gerne en kommentar.



Ingen kommentarer :

Send en kommentar