fredag den 16. maj 2014

Frangipane med jordbær


Til 8 muffinsforme

60 g mandler       
60 g hasselnødder
120 g blødt smør
100 g sukker           
1 æg                               
1 tsk vaniljepulver
1 spsk rismel

12 jordbær og evt flormelis, cremefraiche, flødeskum eller is til anretningen.

Tænd ovnen på 200 grader.



Blend nødder og mandler til mel. Smør og sukker røres blødt, pisk ægget i. Rør vanilje og rismel i.

Fordel dejen i 8 silikone-muffinsforme.
















Gør jordbærene rene. Læg et helt jordbær midtpå dejen og pres det ned. Læg et halvt jordbær ovenpå, med skærefladen opad og pres det ned, så det ligger i overfladen af dejen.



Bages 200 grader ca 12 minutter, til kagerne er fint gyldne. Lad dem køle af og vend dem ud af formene, når de er blevet kolde.

De bliver dejligt sprøde udenpå og bløde indeni, uhmm.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar