Dej:
4 æggeblommer
2 små tsk. bagepulver
Fyld: 200-300 g bagefast hindbærmarmelade
Marengs: 4 æggehvider
200 g sukker
150 g kokosmel
2 spsk. Kakao
eventuelt100 g hakket chokolade
Pisk smør, sukker og æggeblommer godt sammen. Rør mel og bagepulver i, og saml dejen. Tryk den ud i en lille bradepande, ca. 25 x 35 cm, beklædt med bagepapir. Det er vigtigt, at dejen kommer lidt op ad kanten, så marmeladen ikke løber ud. Fordel hindbærmarmeladen ovenpå.
Pisk æggehviderne halvstive. Kom sukkeret i, og pisk dem helt stive. Vend kokosmel, kakao og chokolade i. Bred marengsen ud over kagen. Bag den på midterste ovnrille ved 160° i ca. 45 minutter. Lad den blive kold i bradepanden, gerne til næste dag.
Hindbærmarmeladen skal være bagefast.
2 spsk. Kakao
eventuelt
Pisk æggehviderne halvstive. Kom sukkeret i, og pisk dem helt stive. Vend kokosmel, kakao og chokolade i. Bred marengsen ud over kagen. Bag den på midterste ovnrille ved 160° i ca. 45 minutter. Lad den blive kold i bradepanden, gerne til næste dag.
Hindbærmarmeladen skal være bagefast.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar