Ca. 15 scones
225 gr mel
½ tsk salt
50 gr sukker
75 gr smør
2½ tsk bagepulver
100 gr blandede nødder, mandler, rosiner
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
½ tsk nellike
1 dl syrnet mælkeprodukt (kærnemælk/A38 eller lign)
På billederne har vi valgt at bruge pecan-nødder, og vi har valgt IKKE at hakke nødderne.
Saml dejen og rul den ud i 1 cm's tykkelse. Tryk scones ud med et glas og bag dem ved 250 grader i 7-8 minutter på næst-nederste rille.
Nydes med koldt smør og en kop god thé. Disse scones er ikke høje nok til, at de kan skæres igennem, så de smøres bare på bunden.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhADabgNdWdPnkt6njwxO0AjNt3m5z5pfe4F587XX-1BRLQLkmO9qbzjTcyf0TMqcKt7MU5kCWN2vhDFDwlVHIZs2qJR7AFfVx84T8RV2LruU0O7wFz2d0hdkPG4OwqQgZzQGY7C1kSQ0NF/s1600/Samlet+-+scones.jpg)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar