fredag den 14. november 2014

Nutella-lagkage

Nutella-lagkagen er bare det nemmeste. Den smager stjernegodt og er virkelig en klassiker i vores familie.

Der skal bruges:
1 pakke lyse lagkagebunde
1 glas nutella (marmeladeglas-størrelse)
½ l piskefløde
1 glas abrikosmarmelade
3-4 nektariner

Start med at smøre en bund med nutella. Du skal ikke bruge al nutellaen, så bliver det for sødt!


Så skal fløden piskes til skum . 
Det skal kunne stå selv, for at kunne bære abrikosmarmeladen. 
Vend marmeladen forsigtigt i flødeskummet.


Smør lidt under 1/3 af abrikosflødeskummet ud på nutellabunden.


Fordel nektarin-både på fløden.


Der skal et lag magen til ovenpå. 
Jeg smører nutellaen på, inden jeg lægger den anden bund op på første lag. 
Læg flødeskum og nektariner på, ligesom på den første bund.

Man kan vælge at smøre nutella på den øverste bund og så bruge det sidste abrikosflødeskum til kanten, eller man kan pynte som på billedet her.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar