1 dl vand koges op med 1 dl sukker til sukkeret smelter.
Det kan også gøres på ca. 1 minut i mikroovnen :-) Køl sukkerlagen ned i køleskabet. Du kan passende lægge 1 ananas og ½ citron på køl samtidig.
Lige inden serveringen skrælles ananassen, stokken skæres fra og resten skæres i stykker og puttes i blenderen. Hæld lidt af siruppen over og smag til med ca. ½ dl. citronsaft. Der er sukkervand nok til en stor ananas, så hæld forsigtigt og smag til undervejs, så det ikke bliver alt for sødt.
Skal serveres is-koldt.
Det kan også gøres på ca. 1 minut i mikroovnen :-) Køl sukkerlagen ned i køleskabet. Du kan passende lægge 1 ananas og ½ citron på køl samtidig.
Lige inden serveringen skrælles ananassen, stokken skæres fra og resten skæres i stykker og puttes i blenderen. Hæld lidt af siruppen over og smag til med ca. ½ dl. citronsaft. Der er sukkervand nok til en stor ananas, så hæld forsigtigt og smag til undervejs, så det ikke bliver alt for sødt.
Skal serveres is-koldt.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar