1 ds kokosmælk ( 4 dl)
100 gr mørk chokolade (ca 75 %).
1 dl ahornsirup
2 spsk kakaopulver
250 gr tørrede dadler, finthakkede
150 gr mandler
8 dl groft kokosmel
Evt ekstra chokolade og kokosmel til pynt
Smelt kokosmælk og chokolade i mikroovnen ca 3 minutter.
Rør ahornsirup i.
Hak mandlerne. Hvis du vil have lidt ekstra bid i konfekten, så skal de være grofthakkede.
Hæld mandler, kakao og dadler i chokoladeblandingen og rør det godt rundt.
Rør kokosmelet i lidt efter lidt.
Når massen er helt jævn er den klar til nedkøling.
Drys evt en smule kokosmel i formen inden massen hældes i, det gør den lettere at få ud igen og så "fedter" det ikke så meget på fingrene, når man holder på kokosmel... ;-)
Du kan også drysse kokosmel ovenpå og evt pynte med smeltet chokolade.
Sæt nu hele herligheden i køleskabet et par timer og du er klar til at skære små lækre bidder til en kop thé/kaffe eller som en lille sød hilsen i madpakken.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar