mandag den 9. november 2015

Browniekonfekt



1 ds kokosmælk ( 4 dl)
100 gr mørk chokolade (ca 75 %).
1 dl ahornsirup
2 spsk kakaopulver
250 gr tørrede dadler, finthakkede
150 gr mandler
8 dl groft kokosmel

Evt ekstra chokolade og kokosmel til pynt


Smelt kokosmælk og chokolade i mikroovnen ca 3 minutter.


Rør ahornsirup i.


Hak mandlerne. Hvis du vil have lidt ekstra bid i konfekten, så skal de være grofthakkede.


Hæld mandler, kakao og dadler i chokoladeblandingen og rør det godt rundt.


Rør kokosmelet i lidt efter lidt.


Når massen er helt jævn er den klar til nedkøling.


Drys evt en smule kokosmel i formen inden massen hældes i, det gør den lettere at få ud igen og så "fedter" det ikke så meget på fingrene, når man holder på kokosmel... ;-)

Du kan også drysse kokosmel ovenpå og evt pynte med smeltet chokolade.


Sæt nu hele herligheden i køleskabet et par timer og du er klar til at skære små lækre bidder til en kop thé/kaffe eller som en lille sød hilsen i madpakken.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar