2 æg. Rør
180 gr havregryn i æggemassen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2OSNiG4BzEmOpRF6Blag8XOCQ_gkxd9BVmFM00AC_bMmLw6iJgYi_rzszgKio2WiN-wY1q2EyrDvQC0SnyaSV-gPU8hLFzmMVuCAbGTw2Oe1E0Ckb2wKTvlG4Nd4z_WbPkShVhIt1eE2i/s400/2015-10-08+06.48.58+-+red+-+red.jpg)
180 gr havregryn i æggemassen.
Hvis du pisker det hele i et ovnfastfad, sparer du opvasken af en røreskål :-)
3-4 blommer skæres i skiver og lægges over. Drys med et par skefulde
groft sukker og en håndfuld solsikkekerner.
Bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Det kan forberedes om aftenen og stilles på køl. Så skal fadet bare sættes i ovnen, når du står op.
Det kan forberedes om aftenen og stilles på køl. Så skal fadet bare sættes i ovnen, når du står op.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2OSNiG4BzEmOpRF6Blag8XOCQ_gkxd9BVmFM00AC_bMmLw6iJgYi_rzszgKio2WiN-wY1q2EyrDvQC0SnyaSV-gPU8hLFzmMVuCAbGTw2Oe1E0Ckb2wKTvlG4Nd4z_WbPkShVhIt1eE2i/s400/2015-10-08+06.48.58+-+red+-+red.jpg)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar