Kokosfedtebrød
Ca. 60-80 stk
250 gr mel *
250 gr smør eller Naturli' Smørbar BLOK
1/2 tsk hjortetaksalt
130 gr kokosmel
130 gr sukker
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Vej alting af og put det i en skål.
- Smuldr smørret med fingrene og ælt dejen sammen.
- Del dejen i 8 lige store dele og tryk dejen ud til 8 stænger i bagepladens længde. Der skal bruges 2 bageplader. Dejen vil gerne skille lidt, så man skal trykke let undervejs.
- Tryk stængerne flade.
- Bages ved 200 grader i ca. 8-10 minutter.
- Imens kagerne bager, laves glasur af 5 dl flormelis og 5 dråber rom (eller vand). Ja ok, det passer ikke helt, men der skal MEGET LIDT rom/vand i. Glasuren skal være tyk og "sej", så vær forsigtig med vandet.
- Når kagerne er lysebrune tages de ud af ovnen.
- Fordel glasuren i en stribe midt på kagestængerne, mens kagerne endnu er varme.
- Skær stængerne over i snitter på skrå (de skal være ca. 2 cm. brede), mens de endnu er lune.
- Lad kagerne køle helt af, inden de flyttes fra bagepapiret.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar