søndag den 9. oktober 2016

Glutenfrit grovbrød af ris














Til 1 brød

200 gr sorte eller røde ris koges med
4 dl vand. Efter 45 minutter, skulle det meste vand være kogt væk og risene møre. Tilsæt derefter

2 tsk salt og
3 spsk olivenolie eller kokosolie (smagsneutral)

Pisk
4 æg og
25 gr fiberHUSK (gul pakke) grundigt sammen i en skål for sig selv.

Rør derefter risene i æggeblandingen sammen med

50 gr solsikkekerner
50 gr græskarkerner
50 gr sesamfrø
70 gr chiafrø/hørfrø

For en brødform med bagepapir, hæld dejen i og bag i 1 time og 10 minutter ved 180 grader.
Lad brøddet køle ned, inden det skæres i skiver.


 Og hvorfor ikke lige prøve at pifte æggemaden op med rød dukkah? Uhhmmm, det er godt :-)


Ingen kommentarer :

Send en kommentar