lørdag den 7. oktober 2017
Linsegryde
Jeg laver denne portion til 2 gange morgenmad for 4 personer.
400 gr grønne linser koges møre. De kan evt være sat i blød dagen før.
Svits 1 stort løg i olie Og tilsæt evt
et helt lille hakket hvidløg. Hæld
1-2 spsk spidskommen i. Kom
1 ds hakkede tomater i sammen med
1 ds tomatpure og
salt. Kog op og hæld de kogte linser i. Koges i ca 30 minutter.
Til morgenmad, serverer jeg det med et spejlæg, salat, agurk og rå løg.
Linsegryden kan bruges i en lasagne eller mousaka, men så skal man skifte spidskommen ud med oregano.
Etiketter:
Glutenfri
,
Laktosefri
,
Madopskrifter
,
Morgenmad
,
Mælkefri
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar