![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoLt-94jpMrS9-pm_Du1_7zHNgn2ypPV_2ejDTUX9tJxUukZTy-e7KLLx8L9VNdG-40I5MTK10bkDY3-JaAoHYg5MB8AnMPIqShCk1MilTtayS4329b-to7am2J8K8LHKG1UV50WNW64Hq/s640/2017-09-11+06.49.57.jpg)
Jeg laver denne portion til 2 gange morgenmad for 4 personer.
400 gr grønne linser koges møre. De kan evt være sat i blød dagen før.
Svits 1 stort løg i olie Og tilsæt evt
et helt lille hakket hvidløg. Hæld
1-2 spsk spidskommen i. Kom
1 ds hakkede tomater i sammen med
1 ds tomatpure og
salt. Kog op og hæld de kogte linser i. Koges i ca 30 minutter.
Til morgenmad, serverer jeg det med et spejlæg, salat, agurk og rå løg.
Linsegryden kan bruges i en lasagne eller mousaka, men så skal man skifte spidskommen ud med oregano.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar