lørdag den 7. juli 2018

Sommertallerken med fiskefilet og rejer


Super simpelt :-)

Jeg skærer fiskefileten i mindre stykker, vender dem i æg og mel med salt og steger dem fint brune i olie på panden. Et bæger rejer hældes til afdrypning og aspargesene får et par minutter i kogende vand. Jeg vil gerne have dem sprøde, men du koger dem naturligvis som du vil ;-)

Jeg elsker friskbælgede ærter til. Det smager altså af RIGTIG sommer. Rød peber, sommerløg eller forårsløg og en god sprød salat knaser godt og giver modspil. En guacamole eller bare avocado most med salt og citron er lækker blødt og syrligt til. Avocadoen kunne også være skåret i skiver med en citronbåd til. Broccoli eller grønne bønner er bestemt også et godt alternativ.

Kan du ikke få modne avocado, er en dressing af citronsaft og -skal, olie og salt også dejligt.



Ingen kommentarer :

Send en kommentar