lørdag den 9. februar 2019

Glutenfri banankage uden mælkeprodukter



225 gr Naturli' Smørbar
400 gr sukker
4 æg
5 godt modne bananer (ca 500 gram banan uden skræl)
50 gr hakkede hasselnødder
50 gr glutenfri havregryn
1,25 dl vand
1 spsk citronsaft
1 nip salt
2 tsk natron
2 tsk vaniljesukker
120 gr boghvedemel
100 gr majsmel
150 gr groft rismel

200 gr chokolade til toppen

Pisk sukker og smørbar blød.
Pisk æggene i - et ad gangen.
Mos bananerne med en gaffel og pisk dem i.
Pisk resten af ingredienserne i og hæld det hele i en form beklædt med bagepapir. En bradepande 30 x 42 cm passer fint.

Bages på midterste rille i ca 35 min ved 200 grader. Når kagen er færdigbagt brækkes chokoladen  i stykker og lægges på. Når den er helt smeltet kan den fordeles med en kniv. Lad kagen stå til chokoladen er stivnet igen (evt med et lille smut på køl).


Ingen kommentarer :

Send en kommentar